Perubatan & Penyembuhan | Verified Kempen

BANTUAN KOS RAWATAN ANAK ISTIMEWA ANAS MIKAIL

oleh MOHD HASBIRAFII BIN ABDUL GHANI
Dicipta pada Aug 12, 2022 | Seluruh Negara
RM0 terkutip dari RM5,000 sasaran 0.00% * (0%) akan ditolak dari dana terkutip. Fee dibiayai sepenuhnya oleh Bantulah dibawah program BantulahSubsidi
  • 0 Derma
  • Tamat
  • 0 Like
ASSAMUALAIKUM / SALAM SEJAHTERA

SAYA ADALAH BAPA KEPADA ANAK ISTIMEWA SAYA YANG BERNAMA ANAS MIKAIL BERUMUR 5 TAHUN MENGHADAPI MASALAH SAKIT SARAF KAKI SEJAK KECIL DIA TIDAK BOLEH BERJALAN, DAN PERTUMBUHAN ANAS BERBEZA DENGAN RAKAN SEBAYA, PERKEMBANGAN MINDA ANAS TIDAK BERLAKU. KEADAAN ANAS SEBELUM INI NAMPAK BIASA TETAPI SELEPAS 1 TAHUN GANGGUAN ANAS DIKESAN DENGAN MASALAH SARAF DI KEDUA-DUA KAKI DAN TULANG ANAS BENGKUNG DI SEBELAH KIRI. SAYA KELUARGA DAH CUBA RAWATAN DI HOSPITAL KERAJAAN, HOSPITAL SWASTA MASIH TAK MAMPU MILIK DAN CARA TRADISIONAL KAMPUNG.. ALHAMDULILAH ADA SEDIKIT PERUBAHAN TAPI TIDAK SEPENUHNYA..

SAYA MENGALAMI KESUKARAN KEWANGAN KOS ULANG ALIK RAWATAN FISIOTERAPI ANAS KE HOSPITAL JARAK KURANG 120 KILOMETER DARI RUMAH 4 KALI SEBULAN DAN SAYA TINGGAL DI DALAM KAMPUNG JAUH DARI BANDAR, KOS UBAT-UBATAN DAN BANYAK LAGI. SEBELUM NI ANAS BUAT OPERATION KAKI DISIMEN SELAMA 3 BULAN DENGAN KOS RM2700 DENGAN SEDIKIT SEBANYAK BANTUAN ORANG RAMAI DAN BANTUAN RM 350 DARI JKM TETAPI TIDAK MENCUKUPI UNTUK RAWATAN FISIOTERAPI SETERUSNYA..MEMANDANGKAN KOS SARA HIDUP TINGGI DAN SAYA MEMPUNYAI PENDAPATAN TIDAK TETAP.

JADI SAYA MEMOHON BANTUAN IKHLAS DARI SEMUA RAKAN SEDIKIT SEBANYAK YANG ANDA DAPAT MEMBANTU UNTUK KOS RAWATAN ANAS SETERUSNYA. .

SAYA HANYA BERHARAP ADA YANG SUDI MEMBANTU ANAS DENGAN IKHLAS. TERIMA KASIH DIATAS SEGALA SUMBANGAN DARI RAKAN-RAKAN SAYA..
Tiada derma lagi
Tiada keputusan dapat dicari

Verified Kempen

BantulahBoost
Pengajur kempen telah opt-in BantulahBoost. Jumlah kecil dari dana terkumpul akan disalurkan untuk penggunaan Iklan di media sosial seperti Facebook, Twitter dan Instagram.
QR Code Kempen Bantulah
BANTUAN KOS RAWATAN ANAK ISTIMEWA ANAS MIKAIL
oleh MOHD HASBIRAFII BIN ABDUL GHANI
RM0 terkutip dari RM5,000 sasaran (0.00%)
Tarikh Tamat Kempen : Nov 30, 2022 | Seluruh Negara
Penganjur Kempen
MOHD HASBIRAFII BIN ABDUL GHANI
Akaun dicipta pada Aug 12, 2022 | Malaysia

Kempen Berkaitan

Lihat kempen-kempen lain yang berada dalam kategori yang sama

Malaysia's COVID-19 Fund (Tabung)
Perubatan & Penyembuhan | Verified
Malaysia's COVID-19 Fund (Tabung)

The impact of the coronavirus has extended far beyond those who have become infe...

RM12,020 1.20%
terkutip dari RM1,000,000 Seluruh Negara

Beneficiary kempen ini: Affected Malaysians

oleh Dr. Mohd Airy Tiada masa lagi-8